Alaskan Malamute Pups Te Koop

Alaskan Malamute Pups Te Koop. We breed according to guidelines from the dutch. Het land van herkomst is alaska, waar hij vroeger gefokt werd om te jagen en zware lasten te vervoeren.

Alaskan Malamute pups te koop, Alaskan Malamute pup kopen
Alaskan Malamute pups te koop, Alaskan Malamute pup kopen from www.hezehofpups.be

1 male and 1 female available, both show quality. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een europees paspoort en een microchip. Nieuwere post oudere post homepage.

We Breed According To Guidelines From The Dutch.


De pups zijn op 28 januari geboren en mogen v. De pups worden verkocht met officieel europees paspoort en met een schriftelijk garantiebewijs van 2 jaar voor erfelijke afwijkingen. Je bent het prototype van een sterke, onbuigzame sledehond.

Ze Zijn Bij Ons Geboren Dus Beide Ouders Zijn Aanwezig.


Bijzonder mooie malakita (alaskan malamute x akita) pups. Hij maakt het super goed. Ieder hondje werd reeds gechipt, gevaccineerd, ontwormd en grondig nagekeken door een dierenarts.

De Malamute Is Echter Voornamelijk Gefokt Om Te Overleven En Is Een Eigenzinnige Hond Die Moeilijk Kan Worden Afgericht.


Voici les photos de maika et chipie arrivé à la maison et leur premier réveil. #alaskanmalamutepuppies #giantalaskanmalamutes #mountainridgealaskanmalamutes #mtnridgemalamutes #puppies #alaskanmalamutepuppies #alaskanmalamutes #malamute. Hondenforum > archief > alaskan malamute pup.

U Krijgt Ook 10 Dagen.


Bent u op zoek naar een mooie en gezonde alaskan malamute? Alle pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd en gecontroleerd door de dierenarts. De alaskan malamute pups te koop zijn afkomstig van:

Vimeo Events Produce And Promote Stunning Virtual Events And Webinars.


Nu het probleem is ik heb op internet al alles gezocht. De volledige lijst met ruim 20 aangesloten fokkers is op te. This litter has at least one dog.

Bagikan:

Post a Comment

Middle Ads 1

Middle Ads 2