Pomeranian Mini Prodej 2021

Pomeranian Mini Prodej 2021. Má vakcinace,čip, je pravidelně odčervena. 2022] nabízím nádherná štěnata pomeranian mini špic, 3 náderných štěnat kluky.štěnatka jsou zdravý a hravý,jsou řádně odčervená a očkovaná.k dispozicí 2 kluky,k odběru ihned.v případě zájmu nás prosím kontaktujtena číslo 731185529.

En Ünlü Estetik Görünümlü Mini Pomeranian Boo KÖPEK DÜNYASI
En Ünlü Estetik Görünümlü Mini Pomeranian Boo KÖPEK DÜNYASI from www.kopekdunyasi.com

Je docela kompaktní, správně by bylo napsat fenka do tašky. 2022] trpasličí špic/ pomeranian s p.p. Součástí prodeje štěněte je vždy řádná smlouva o prodeji štěněte, certifikát vydaný naší chovatelskou stanicí, který garantuje pravost plemene (čistý chov plemene) a europas.

Daleko Častěji Koupíte (A Taky Levněji) Křížence S.


Štěňátka majú 2.5 měsíce, su očkovaná odčervená s čipem a pasem. Žijeme v rodinném domku, a naši chlupatí mazlíčci tráví hodně času venku společnými. Je pravidelně odčervovaná, 2x očkovaná zvyklá na pejsky.

2022] Nabízíme Na Prodej Mini Aturní Čistokrevnou Fenečku Pomeranian S Pp.


Pure breed teacup pomeranian puppies for sale they have 4.2 men and 2 women and necessities and a loving and caring home. Last in all shots and habits of children, toys and other pets. Vrh w je narozený 29.12.2021, k odb.

Naše Chovatelská Stanice Se Nachází V Podhůří Krkonoš,Máme Plemena Rtw,Francouzkých Buldočků A Stafordšírského Bulteriéra A Chov Psů Je Zároveň Naše Zaměstnání.se Psy Jsme 24 Hodin Denně,Rtw Mají Venkovní Kotce Se Zahradou,Zbylá Plemena Jsou Doma V Rodinném Domě.


Trpasličí špic/ pomeranian s p.p. Chovatelská stanice nabízí k rezervaci mini fenku plemene pomeranian (pomik, pomerian) s pp. 2022] nabízím nádherná štěnata pomeranian mini špic, 3 náderných štěnat kluky.štěnatka jsou zdravý a hravý,jsou řádně odčervená a očkovaná.k dispozicí 2 kluky,k odběru ihned.v případě zájmu nás prosím kontaktujtena číslo 731185529.

Jsou To Krásní Medvídci S Krátkým Čumáčkem, Jsou Kompaktní A Mají Dobrou Povahu.


Pure breed teacup pomeranian štěňata na prodej. Cena za štěněte je závislá na kvalitě každého jednotlivého štěněte. 2 muži a 2 ženy a potřeby a milující a.

Štěňátka Narozená 20.8.2019, Zdravotně Testována.


Oba rodiče osobně k vidění. 2022] psík.je očkovaný veľmi pekná hustá srsť.narodený 8.12.2021 odber možný ihneď.cena 450€.volať alebo sms:0910 558 411. Označiť zlý inzerát chybnú kategóriu ohodnotiť užívateľa zmazať/upraviť/topovať.

Bagikan:

Post a Comment

Middle Ads 1

Middle Ads 2